De specialist in Transwrap & Flowpack verpakkingen

Een product is niets zonder verpakking

U besteedt veel tijd aan het design van de verpakking en de marketing van het product. De verpakking levert een belangrijke bijdrage aan de verkoop van uw product. Voor het verpakken kiest u natuurlijk voor een professioneel verpakkingsbedrijf, waar kwaliteit, voedselveiligheid en het nakomen van afspraken voorop staan.Wij bieden u de volgende verpakkingsmogelijkheden.

Verschillende mogelijkheden met Flowpack & Transwrap


Snoepjes verpakt door flowpack

Flowpack

Flowpacken is een verpakkingsvorm die zeer geschikt is voor het verpakken van uiteenlopende producten met uiteenlopende afmetingen. Producten kunnen zowel per stuk (singlepacks) als met meerdere tegelijk (multipacks) verpakt worden. Deze manier van verpakken is ook zeer geschikt voor promotie omdat het tijdens het verpakken mogelijk is een gadget of een kaartje met informatie of reclame toe te voegen.

Alle verpakkingen kunnen worden voorzien van een lotcode of batchnummer en houdbaarheidsdatum voor optimale traceerbaarheid van uw product. De verpakkingen kunnen in line ook voorzien worden van een etiket. Verpakken onder E merk behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden van flowpacken van uw product, bel: 0165-395834 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Contact

Transwrap machine Madlener Packaging Roosendaal

Transwrap

Transwrappen is zeer geschikt voor het afvullen en verpakken van naakt producten zoals snoep, koekjes en zoutjes. Bij Madlener Packaging kunnen producten afgevuld worden vanaf 10g. U kunt kiezen uit zakken in verschillende maten. De kleinste zakmaat is 60mm breed.

Het is mogelijk alle verpakkingen te voorzien van een lotcode of batchnummer en houdbaarheidsdatum voor een optimale traceerbaarheid van uw product. Alle verpakkingen kunnen tijdens productie voorzien worden van een etiket. We kunnen de zakken ook voorzien van een eurolock zodat hangende presentatie van uw product mogelijk is. Verpakken onder E merk behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden van transwrappen van uw product, bel: 0165-395834 of neem contact met ons op via het contactformulier.
 

Contact

Madlener Packaging uit Roosendaal